Ознака: граѓани на Република Северна Македонија

Македонија

Влада: Државјанството е македонско/граѓани на Република Северна Македонија

Владата на Република Македонија и новата пратеничка група од ВМРО ДПМНЕ и колицијата излегоа со заедничко соопштение. Ја информираме јавноста дека со заедничко учество успеавме да постигнеме договор за конечноста […]