Ознака: ГРАЃАНСКА ИНИЦИЈАТИВА ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА

Вести

Во Кичево се одржа протест на иницијативата „За заедничка Македонија”

Пред платото на Домот на културата во Кичево вечерва протест одржа Граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија”, а пред присутните се обрати Даме Силјаноски.Потсетуваме дека целта на нашиот протестен марш е да упатиме […]