Ознака: ГРАЃАНСКИ ЗДРУЖЕНИЈА

Вести

Невладините организации на Сорос се приклучија кон кампањата на СДСМ

Повеќе невладини организации финансирани од Сорос се приклучија кон кампањата на СДСМ. Исти пораки, исти ставови од навидум независни граѓански здруженија кои одработуваат за СДСМ и Зоран Заев.Млади европски федералисти […]

Вести

Груевски денеска потпиша меморандум за соработка со уште 5 граѓански здруженија

По вчерашните четири, лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски денеска потпиша меморандум за соработка со уште пет граѓански здруженија: Фредерација на фармери, Асоцијација на земјоделци, Здружение на припадници на безбедносните сили […]