Ознака: Граѓански повик:

Економија

Граѓански повик: „Масовно оставање на „трето дете“ пред Влада

На социјалните мрежи кружи покана за „Масовно оставање на „трето дете“ пред Влада. На 11 ноември во единаесет часот се повикуваат сите родители и засегнати од новата мерка Укинување на […]