Ознака: Граѓанско движење против сиромаштијата

Вести

Повисоките даноци ќе донесат зголемена сиромаштија

Граѓанското движење против осиромашување денеска повторно го блокираше булеварот „Илинденска“ и ги повтори барањата од Владата на СДСМ за откажување од планот за зголемува на даноците.-Движењето против осиромашување останува со […]