Ознака: Граѓанско движење

Вести

Граѓанското движење против осиромашување со три барања до владата на Заев

Зголемувањето на даноците ќе значи удар врз стопанството и компаниите. Зголемувањето на трошоците за работа ќе резултира со пореметување на балансот и поскапување на производите за секојдневна употреба. На крајот […]