Ознака: Граѓанско здружение Доста е

Вести

Надлежните немаат концепт за решавање на проблемот со струшката депонија

Дивата депонија повторно гори, и по неколкуте состаноци со локалната самоуправа, особено со средбите со Дамјан Манчески, средбата со Јани Макрадули од пред скоро еден месец, формирањето на владината комисија […]