Ознака: грб

Живот

Имате акни на грбот? – Проверете дали ја правите ОВАА грешка!

Акните не се ништо необично на било кој дел од телото, но ако се појават на грбот можат да бидат долгорочен проблем.За среќа, дерматолозите ја открија најчестата грешка која го […]

Живот

Стручњаците тврдат: За акните и проблемите со грбот, виновна е положбата на спиење

Експертите веќе долго разгледуваат, дека спиењето на стомак, не е добра идеја.Иако таа може да биде добра за спречување на рчењето, сепак, стручњаците се согласиле околу тоа дека, лицето во […]

Живот

Вистинската причина за БОЛКА: Како ‘рбетот е поврзан со внатрешните органи?!

Многу често проблемите со 'рбетот предизвикуваат болка во сосема други делови од телото. Тогаш почнуваат да се лечат некои други болести, нормално без никаков ефект. Затоа е потребно повеќе внимание да […]