Ознака: грда невеста

Живот

Била најгрдата невеста во светот, а денес изгледа неверојатно

Кога оваа Германка, објави фотографии од својата свадба, пред 6 години, а лоши критики и коментари доаѓале од сите страни.Ја нарекле „најгрда невеста во светот„ и уште многу лоши коментари. […]