Ознака: грда ќерка

Живот

Исповед околу која се расправа на Интернет: „Мојата ќерка е грда, и јас сум очајна поради тоа…“

На социјалните мрежи се појави потресна исповед на една мајка и предизвика големо внимание и лавина од коментари.Таа призна дека нејзината ќерка е едноставно „грда“ и дека нема убави црти […]