Ознака: Грег Смит

Живот

Завршил основно училиште за една година, а на 10 години се запишал на колеџ. Еве што прави денес!

Грег Смит поголем дел од основното училиште го завршил за една година. До 7 години се шетал низ ходниците на средното училиште, а на 10 се запишал на колеџ и […]