Ознака: греење

Издвојуваме

„Дистрибуција на топлина Балкан енерџи“ започнува со ладни проби на системот

Заради навремена и квалитетна испорака на топлинска енергија „Дистрибуција на топлина Балкан енерџи“ започнува со ладни проби на системотЗаради пад на температурите грејната сезона може да започне порано од 15. […]