Ознака: Грејс Росијан

Вести

Девојче со Даунов синдром двапати го победи ракот

Здравите луѓе своето здравје го земаат здраво за готово. Многу луѓе се борат со разни проблеми уште од раѓање. Грејс Росијан е една од нив. Нејзините здравствени проблеми започнале веднаш […]