Ознака: ГРИЖА ЗА СТАРИ ЛИЦА

Вести

Во Крива Паланка заврши проектот „Општинско корисна работа – грижа за стари лица“

Во Крива Паланка денеска се одржа завршен настан од проектот „Општинско корисна работа“ којшто го имплементираше локалната самоуправа, а во чии рамки старите и изнемоштени лица од руралните средини добиваа […]