Ознака: Гринпис

Видео

ВИДЕО: Пијанист свири во ледени води за да го спаси Арктикот!

„Гринпис“ ја претстави историската изведба на пијанистот Лудовико Ејнауди на Арктикот, кој се приклучи на кампањата „Спасете го Арктикот“, соопштија организаторите од еколошката организација.Италијанскиот пијанист го изведе своето дело, компонирано […]