Ознака: грицкање нокти

Живот

Оваа лоша навика драстично го зголемува ризикот да заболите од КОРОНА ВИРУСОТ

Оваа лоша навика драстично го зголемува ризикот да заболите од КОРОНА ВИРУСОТ Грицкањето нокти е честа навика кај децата, но и кај возрасните. Оваа навика која што често ја правиме […]

Живот

Грицкање нокти: 7 одлични решенија за оваа неубава навика

Компулсивното грицкање на ноктите е навика којашто е далеку позастапена отколку што си мислиме. А секој којшто, за жал, успеал да потпадне под влијанието на оваа неубава навика, многу добро […]

Живот

Доколку ја грицкате кожата околу ноктите, веднаш престанете! Еве зошто

Доколку ја грицкате кожата околу ноктите, веднаш престанете! Еве зошто Сите ние имаме некакви навики кои повеќе или помалку се штетни за нашето здравје. Една од најчестите лоши навики е […]