Ознака: Гркинка

Балкан Вести

Мигранти брутално силувале Гркинка, а момчето морало да гледа

Ужасниот настан се случил во октомври 2016 година на настан организиран во името на солидарноста со бегалците. Сега пред судот 23-годишната Гркинка и нејзиното момче морале повторно ги преживуваат сцените […]