Ознака: гробница

Вести

Научниците ја откопале површината која се смета дека била гробницата на Исус Христос

За првпат по повеќе векови, научниците ја откопале површината која се смета дека била гробницата на Исус Христос.Таа се наоѓа во Базиликата на Светиот Гроб во стариот дел на Ерусалим […]

Контроверзни фајлови

КГБ откри мумифициран древен вонземјански „бог“

Во 1961 година, КГБ активираше тајна програма, чија цел била да се открие вонземјанска технологија. Кулминација на тајните податоци за проектот било наоѓање на тело на вонземјанин стар 13.000 години, […]