Ознака: Грозде Ѓоргиевски

Локална самоуправа

Крива Паланка: Зголемен интерес за „Македонија вработува 2“

Со продолжување на Оперативниот план за вработување 2016 на Владата на РМ и Агенцијата за вработување на Република Македонија, од јуни 2016 до јули 2016 година реализирани се околу 10 […]