Ознака: гроздобер

Вести

Решени проблемите со откупот на грозјето од реколтата 2016

Проблемите со откупот на македонското грозје од реколта 2016 се практично решени и дека нема потреба од интервентен откуп, наведува Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство во реакцијата на изјавата […]