Ознака: ГРОМ Струмица

Политички партии

ГРОМ Струмица: Во недела Македонија и Струмица ќе гласаат против политиката и праксата на едно евро од секого за фамилијата Заеви

Почитувани граѓани на Република Македонија, ПОЧИТУВАНИ ПРЕТСТАВНИЦИ НА МЕДИУМИТЕ ДЕНЕС Е  ПОСЛЕДНИОТ ДЕН КОГА ТРЕБА ДА СЕ ДОГОВОРИМЕ.Последниот ден кога треба да се обединиме. Да кажеме јасно и гласно зошто […]