Ознака: грубо однесување

Живот

Градоначалникот на Центар се извини за однесувањето на комуналните редари кон жената на Буњаковец

Градоначалникот на Општина Центар Саша Богдановиќ на јавноста и се извини за нехуманото и грубо однесување на редарите од Секторот за инспекциски работи во Општината. -Од мое име, и од […]