Ознака: Грувески

Вести

Никола Груевски: Кога ги бранев националните интереси знаев дека ќе бидам политички нападнат, но народот ми дава сила

Како политичар имам опоненти, тие се од земјата но некогаш ако земјата е мала и ако некој друг од надвор, личности или земји имаат поинакви планови тие стануваат ваши противници […]

Вести

Следете го интервјуто на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ

Интервјуто на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски за Тв Нова можете да го следите на овој линк: https://tvnova.mk/videoondemand/ Во рамки на информативниот преглед во 20 часот, денеска ексклузивно на ТВ Нова во […]