Ознака: Грувски

Коментари

Зошто Груевски не се произнесува за референдумот? Дали му е забрането да се занимава со политика?

Прашање кое сите деновиве, неделиве, месециве си го поставуваат е зошто Груевски не се произнесува за референдумот? Како што се знае негово политичко кредо беше дека нема да дозволи промена […]