Ознака: Груеваки

Вести

Секаде каде се организирани обоени револуции страда социо-економската благосостојба на граѓаните

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски придружуван од партискиот секретар за меѓународна соработка Александар Николоски на барање на амбасадорот на Руската Федерација, НЕ г. Олег Шчербак остварија средба, информираат од партијата. […]