Ознака: Груевки

Избор на уредникот

Независен: „Диктатурата на дело“ за Груевски

Пред осум години сопственикот на А1 телевизија, Велија Рамковски, беше уапсен во голема полициска акција. Кога го спроведуваа во судот, ги крена високо рацете кои му беа врзани со лисици […]