Ознака: Групација за оружје

Вести

Јолевски оствари средба со претставници на Групацијата за оружје при Стопанската комора

Министерот за одбрана Зоран Јолевски денеска одржа работна средба со претставниците од Групацијата за оружје, експлозивни и опасни материи, пиротехнички средства и програма за воена и цивилна намена при Стопанската […]