Ознака: групација триглав

Издвојуваме

Надградена стратегија на групацијата Триглав до 2020-та година и деловен план за 2017-та година

Групацијата Триглав ги објави стратегијата за периодот 2017-2020 година и деловниот план за 2017-та година. Преку своите вредности, мисијата и стратешките цели го зацрта својот пат да биде современа, иновативна […]

Издвојуваме

Групацијата Триглав ја зачува финансиската стабилност и високата бонитетна оценка

Групацијата Триглав во деветте месеци од 2016-та година успешно работеше во отежнати пазарни услови. Во дадениот период групацијата оствари добивка пред оданочување во висина од 68 милиони евра, додека пак […]