Ознака: група Академци

Локална самоуправа

Сузана Спасовска и Академци вечерва на Три Круши

Вечерва со почеток во 20 часот и 30 минути, големата фолк ѕвезда Сузана Спасовска заедно со групата Академци ќе настапат во верско рекреативниот ценатар Три Круши.Општина Кисела Вода ги поканува […]