Ознака: групен секс

Љубов и секс

Исповед на Мирјана С: „После сексот со тројца полудев, ми требаше уште!“

Мирјана С. од Белград го  споделила ова искуство со  нас и  предупреди  дека зависноста од секс може да биде и  опасна.„Од својата 16-та година сум сексуално активна и  забележав дека […]

Љубов и секс

Старите Словени оргијале и тоа било ОБИЧАЈ- да, да дури и на овие простори

Прастар обичај на колективен друштвен секс бил и  карактеристичен за одредени прилики и  се одвивал како  ритуал. Постоел кај балканските народи, а се јавува и кај Словените.Лесно  е да се […]