Ознака: групно венчавање

Вести

Во храмот Рождество на Пресвета Богородица во Скопје ќе се одржи групно венчавање

Во храмот Рождество на Пресвета Богородица во Скопје во недела ќе биде одржано групно венчавање на православни верници кои од разни причини не се венчани во црква, а се во […]