Ознака: Групчин – Тетово

Вести Македонија

Само денес променет сообраќаен режим на патот Групчин – Тетово

Променет сообраќаен режим денеска ќе има на магистралниот пат Групчин – Тетово, кај наплатната станица Желино. Авто мото сојузот на Македонија информира дека промената на режимот на сообраќај е поради […]

Македонија

Изменет сообраќаен режим на патот Групчин – Тетово

Изменет сообраќаен режим од денеска ќе има на магистралниот пат Групчин – Тетово поради градежни активности за поставување индуктивни јами. Авто мото сојузот на Македонија информира дека изменетиот сообраќаен режим […]