Ознака: гру

Издвојуваме Контроверзни фајлови

МАКЕДОНИЈА БИЛА ЦЕЛ НА САЈБЕР НАПАД ОД РУСКАТА ВОЕНА СЛУЖБА ЗА ВОЕНО РАЗУЗНАВАЊЕ – ГРУ??

ЗЕМЈАВА БИЛА ЦЕЛ НА САЈБЕР НАПАД ОД РУСКАТА ВОЕНА СЛУЖБА ЗА ВОЕНО РАЗУЗНАВАЊЕ – ГРУ?? На денот на изборите цел на жесток хакерски напад беше сајтот на ДИК и агрегаторот […]

Вести

Мапа на Европа до 2035 година: Голема Албанија со дел од Македонија

Руски експерти направиле мапа на новата Европа, односно на границите на државите до 2035-та година. Нивни советници биле Збигњев Бжежински, поранешен советник на некогашниот американски претседател Џими Картер и писателот […]