Ознака: Грците

Балкан Вести

Еве што рече Заев и ги збесна Грците

Во дел од своето обраќање македонскиот премиер, Зоран Заев во Собранието зборуваше и за Македонци во Грција, кои ќе можат да учат македонски јазик. Изјавата буквално ги збесна Грците и предизвика […]