Ознака: Грција бара отштета

Балкан Вести

Грција бара отштета од Германија од двете светски војни

Исплата на воени отштети за материјалните штети и кражби, репарации за жртвите и роднините на жртвите, отплата на окупаторскиот заем и враќање на украдените археолошки и црковни богатства за време […]