Ознака: Грција и Северна Македонија

Балкан Вести

Решението меѓу Грција и Северна Македонија е клучно за регионот

Во своето обраќање во Дубровник за време на Конференцијата на иницијативата „16+1“ грчкиот премиер Алексис Ципрас рече: Заедно со мојот колега, Зоран Заев, успеавме да го решиме проблемот со името […]