Ознака: Грција нема

Балкан

“Катимерини“: Грција нема да ја блокира Македонија во ЕУ, но ќе очекува отстапки

Весникот “Катимерини“, пренесувајќи ставови на грчки аналитичари, пишува дека Грција нема да ги блокира амбициите за членство на Северна Македонија и Албанија во ЕУ, но ќе очекува одредени отстапки за […]