Ознака: Грчев

Вести

Грчев ја разгорува националната нетрпеливост, што е кривично дело

Членот 3 од законот за спречување и заштита од дискриминација експлицитно забранува секаква форма на директна или индиректна дискриминација и врз основа на политичка припадност на личноста.Универзитетскиот професор Тони Науновски, […]

Вести

Катица Јанева во недостаток на факти почна да цензурира

Телевизија НОВА синоќа организираше отворено студио на тема за случајот „Космос“. Нивниот обид за соочување и пренесување на сите засегнати страни пропадна поради тоа што единствен подготвен со факти и […]

Колумни

Совршеното алиби на Јанева со Грчев

Независната Kатица Јанева го најмила независниот Мирослав Грчев – експерт каков што Архитектонскиот факултет има сега и никогаш повеќе, за заедно во легална постапка да докажат какви мразачи на политички […]