Ознака: грчкиот медиум “Скаи“

Економија

Mилионски криминал при продажбата на фирмата на Анѓушев, објавуваат грчките медиуми

Билансот што Владата досега одбиваше да го даде во грчкото Собрание го пренесува грчкиот медиум “Скаи“. Состојбата при купување на претпријатие за трговија со електрична енергија од Скопје на Кочо […]