Ознака: грчкиот туризам

Балкан

Катаклизма во грчкиот туризам – од 544 ”паднаа” на 7 милиони евра заработка

Намалувањетона транспортниот суфицит најмногу се должи на падот на нето приходот за 15.5 отсто, воглавно од услугите на морскиот сообраќај. Грчките приходи од туризмот паднаа на 7 милиони евра во месец […]