Ознака: Грчки договор

Видео

Крвта македонска е Грчка. Не им го даваме – пораки од парадата во Солун

Додека леташе над Солун на воената парада, пилотот на воениот авион Ф16 преку разглас рече: „Добро утро Солун. Добро утро Македонијо“. Исти пораки се слушаа и од останатите учесници на оваа […]

Избор на уредникот

Сопругот на Рената Десковска, Тони го отпиша договорот! Прочитајте, се е јасно

Денеска гласавме. И покрај сите полемики, моето мислење е дека прашањето беше кристално јасно. Кристално јасно е и дека на референдумот немаше доволен број на граѓани кои би се изјасниле на […]