Ознака: Грчки доручек

Кулинарство

Грчки доручек стар 6.000 години, а прави чуда за имунитетот

Доволно е да внесете по едно топче дневно од ова вкусно задоволство, а рецептот се пренесува со векови. Популарните „пастели“ се консумирале со векови, се споменуваат и во Хомеровата „Илијада“, […]