Ознака: Грчко МНР

Балкан Вести

Грчко МНР: Со Договорот од Преспа ние не ги признаваме „македонската нација“ и „македонскиот јазик“

На само два дена од ратификацијата на Преспанскиот договор во Грција најактуелно е прашањето за придобивките на земјата од  Договорот од Преспа. На Интернет страницата на грчкото Министерство за надворешни […]