Ознака: грч

Живот

Што да правите ако ве фати грч

Интензивниот грч во мускулите може да создаде проблеми со функционалноста на колената, дури и кај спортистите. Кога добивате грч, доаѓа до создавање на неконтролирани контракции на мускулите. До грчеви во […]