Ознака: Гуангсу Њу Медиа Центар

Занимливости

Потрошиле милиони за да ја направат оваа зграда: На свеченото отворање сфатиле дека нешто изгледа многу безобразно

Гуангсу Њу Медиа Центарот бил отворен минатиот петок на југоистокот на Кина. Отворањето на зградата е зачинето со огномет кој бил поставен на врвот поради отворањето на фестивалот на жетвата, […]