Ознака: гувернер

Вести

Како Гошев за 5.000 евра купи земјиште вредно 630.000 евра

Поранешниот гувернер на НБРМ, Петар Гошев, кој остана запомнат како еден од најнеуспешните гувернери бидејќи во негово време се случи рекордната стапка на невработеност и исклучително нискиот економски раст на […]