Ознака: гугл инбокс

Технологија

Помодерно и прегледно: Еве зошто треба да се префрлите на „Гугл Инбокс“

Доколку сѐ уште користите „Џи-меил“, време е да размислите за нешто помодерно и подобро, „Гугл инбокс“.Многу е попрегледен, подобро организиран и има опции кои ги нема „Џи-меил“, а најверојатно нема […]