Ознака: гудачки квартет

Култура

Пламенка Трајковска – гудачки квартет – Концерт по повод затворањето на манифестацијата НКС ,,Десет Дена Крушевска република” 2016

По повод затворањето на манифестацијата НКС  ,,Десет Дена Крушевска република “ 2016 Пламенка Трајковска – гудачки квартет ќе настапат во Крушево на 10 август (среда) со почеток во 20.30. часот […]