Ознака: гулаби

Видео

Видео од кое ќе ви се преврти желудникот: Докажано дека во лебот се наоѓаат мртви гулаби!

Читател на еден руски портал открил тајна која на многумина им го превртела желудникот: дека не  само тамошните луѓе ги хранат гулабите со леб, туку и дека на сосема неочекуван […]