Ознака: гулаб

Занимливости

Неверојатно: Вака се шверцуваат мобилни телефони во затвор!

Познато е дека затворениците насекаде во светот, успеваат на најразлични начини да дојдат до предмет кој е забранет во затвор. Ова е само еден од нив…На интернет се појави фотографија […]